PHOTOBOOK

Da bi vaše uspomene ostale sačuvane dugotrajno i na kreativan način tu su foto knjige koje možete poručiti u različitim dimenzijama. Svojim idejama i kreativnošću možete doprinijeti i vi da bi na što orginalniji i kvalitetniji način ispričali svoju priču kroz fotografije. Foto knjige rade se na najkvalitetnijim foto papirima na vodenom procesu (fotografije se izrađuju na najkvalitetnijim fotografskim mašinama) , sa tvrdim uvezom od eko kože. Da bi sve to upotpunili tu je i print na koricu koji se radi sa UV štampom.

Za veleprodaju nas kontaktirajte putem naše kontakt forme ili na neki od navedenih brojeva telefona.

FUJIFILM SUPREME + PRINT NA KORICE

PHOTOBOOK

Papir u boji srebrnog halida, dizajniran isključivo za izradu ispisa u boji visoke kvalitete, sadrži najnoviju tehnologiju emulzije srebrnog halida, tehnologiju spojnice i tehnologiju dizajna slojeva kako bi se postigla poboljšana reprodukcija boja, čistoći svijetlih nijansi, stabilnost slike i rukovanje fotografijom. Ističe se po izvrsnoj stabilnosti slike i živoj reprodukciji boja.

FUJIFILM SILK DP II

PHOTOBOOK

Srebrni halid papir u boji s debljom bazom i visokom krutošću, dizajniran isključivo za digitalnu štampu koristi se na srednjim ili velikim digitalnim sistemima fotografskih mašina, ovaj rad donosi digitalne ispise visoke kvalitete koji ga čine pogodnim za profesionalnu upotrebu kao portretna ili komercijalna fotografija. Ima najvišu razinu stabilnosti slike, tako da je idealan za potrebe prikaza a ističe se po dizajnu za profesionalnu upotrebu, visokoj maksimalnoj gustoći za dubinsku oštrinu crnih nijansi, kristalnom odsjaju, čistini svijetlih nijansi, živoj reprodukciji boja, te izvrsnoj i poboljšanoj (dubinskoj) stabilnosti slike.