Narudžbu izvršite u par jednostavnih koraka:

1. Preporučujemo Vam da se registrujete i prijavite u profil, iako narudžbu možete izvršiti i kao gost-kupac bez obavezne registracije na našu web stranicu. Nakon toga odaberite željeni proizvod u našoj trgovini. U tu svrhu možete koristiti pretraživač koji je dostupan na svim stranicama. Nakon što ste pronašli proizvod koji odgovara Vašoj potrebi, odaberite određena svojstva kao što su dimenzije i boje, ukoliko proizvod postoji u različitim varijantama. Odredite količinu od odabranog artikla koji želite naručiti pa kliknite na Dodaj u korpu.

2. Iz menia odaberite Korpu. Ukoliko imate kupon kojim ostvarujete pravo na sniženje pravilno ga unesite u za to predviđeno polje te kliknite na Kreni na plaćanje.

3. Ukoliko naručujete prvi put ili naručujete kao gost kupac dužni ste sve Vaše tražene podatke unijeti ispravno. Obavezna polja su označena crvenim asteriksom (*). Ako ćete uplatu izvršiti prije jer želite artikal poslati kao poklon na određenu adresu, označite kvačicom polje ispred Dostaviti na različitu adresu te upišite adresu primaoca kojem ste poklon namijenili te shodno tome u desnoj koloni odaberite opciju Direktna bankovna transakcija. Ukoliko artikal želite isporučiti na neki drugi način, odaberite drugi način plaćanja. Na sljedeći korak idite klikom na opciju Naručite.

4. Ostalo je još da provjerite da li su svi podaci ispravni i potvrdite Vašu narudžbu kao posljednji korak.