O nama

Dobro došli na našu web stranicu. Kroz par kratkih uvodnih rečenica pokušat ćemo vam predstaviti svoj rad, viziju i tradiciju poslovanja koja traje već od maja,1996 godine. Od svojih prvih koraka u svijetu fotografije “Foto Dina” ima za cilj zadovoljiti potrebe mušterija kvalitetom usluge i proizoda. U cilju da stvorimo što bolju ponudu za vas koji će te nam se uvijek vraćati, kroz godine rada unaprijedili smo tehnologiju koja prati svjetske trendove i ispnjava najzahtjevnije zadatke.

U naše širokom asortimanu ponude možete pronaći sve što vam je potrebno a tiče se fotografije, dizajna reklama, printanja raznih formata, na različitim vrstama papira i matrijala. Ako ste u nedoumici kako d aiznenadite dragu osobu za neki poseban datum tu je i veliki izbor foto poklona kao što su printanje fotografija na platno, kamne, drvo, privjesci, magneti, šolje. Vašu pažnju već nekoliko godina plijene foto bookovi, u našoj ponudi možete ih naći u različiti dimenzijama, a u dizajnu možete učestvovati i vi sa vašim kreativnim idejama.

Da bi vaše uspomene ostale zabiljžene iza sigurnih objektiva tu je naš tim fotografa, koji vješto i kreativno zabilježe vaše važne događaje. Osim photoshootinga nudimo i usluge video snimanja i montaže (vjenčanja, svadbe, rođendani, godišnjice, i druge posebne prilike).

FOTO DINA JE KREATIVAN FOTOGRAFSKI STUDIO

Naša prezentacija

Upoznajte se sa našim uslugama kroz video prezentacije.

Čime se bavimo?

Saznajte više o našim uslugama.

USLUGE

ruler-transparent

FOTO

Izrada fotografija (za dokumente), fotopoklona, fotoalbuma i drugo.

ruler-transparent

GRAFIČKI DIZAJN

Izrada folija, plakata, banera i drugog reklamnog materijala.

ruler-transparent

VIDEO

Ponuda snimanja u 4K rezoluciji od vjenčanja do raznih manifestacija.

ruler-transparent

VJENČANJA

Od snimanja vaših vjenčanja do izrade foto albuma.