Registracijom ostvarujete druge pogodnosti koje ne ostvaruje gost-kupac prilikom naručivanja robe u našoj online trgovini. Kao registrovani korisnik niste dužni prilikom svake narudžbe unositi Vaše podatke jer iste čuvamo u našoj bazi podataka. Shodno našim pravilima privatnosti u svakom momentu imate pravo zatražiti brisanje vaših ličnih podataka iz naše baze podataka.

Registracija se vrši na jednostavan način:

1. Pristupite stranici Registracije

2. Odaberite način registracije, putem email-a ili putem jedne od ponuđenih društvenih mreža (Facebook, Google +)

3. Ukoliko ste odabrali društvene mreže potrebno je samo da potvrdite autorizaciju, a ukoliko ste ipak odlučili da se registrujete putem email adrese potrebno je da unesete; željeno korisničko ime, Vašu email adresu i šifru te kliknete na dugme Registracija. Registracijom prihvaćate naša pravila o privatnosti.

4. Nakon što ste završili sa registracijom potrebno je još da potvrdite registraciju klikom na link koji će vam stići u inbox (primljenu ili dolaznu poštu), a rijetko zalutati u junk mail (neželjenu poštu).

5. Nakon uspješne potvrde ostalo je još samo da se prijavite na Vaš profil te unijeti lične podatke ili to uraditi prilikom prve narudžbe.