PRAVILA PRIVATNOSTI

Naša web stranica je: https://www.fotodina.ba.

Molimo pročitajte naša Pravila o privatnosti, na koja pristajete korištenjem naše web stranice.

KOJE LIČNE PODATKE PRIKUPLJAMO I ZAŠTO IH PRIKUPLJAMO

1. KOLAČIĆI

Korištenjem naše web stranice na Vaš računar se pohranjuju kolačići koji omogućavaju jednostavnije korisničko iskustvo Vama prilikom svake posjete.

2. FOTOGRAFIJE

Na našim stranicama su aktivne forme putem kojih nam možete poslati fotografije za kasniju obradu, te snosite potpunu odgovornost i slažete se da ste sami vlasnik fotografije ili polažete određena autorska prava za upotrebu tih fotografija. DŽASAB d.o.o. zadržava pravo da odbije izraditi, obraditi, printati ili na bilo koji način distribuirati fotografiju za koje se ustanovi da krše autorska prava trećih lica. Molimo da ne učitavate fotografije koje sadrže ugrađene informacije o lokaciji (EXIF GPS).

Fotografije na web stranici je zabranjeno preuzimati bez prethodne dozvole autora, u ovom slučaju DŽASAB d.o.o. ili trećih lica, od kojih DŽASAB d.o.o. zadržava preuzimati fotografije.

3. KONTAKT FORME

Lične podatke poput imena, prezimena, broja telefona, email adrese i sličnih podataka koje nam pošaljete putem kontakt forme stižu na našu email adresu te služe isključivo radi efikasnijeg pružanja usluga upravo Vama.

4. PRAĆENJE I UGRAĐENI SADRŽAJ TREĆIH FIRMI

Zbog pružanja kvalitetne usluge, koristimo kodove za praćenje posjeta na našoj web stranici (Google Analytics i slične alate). Na taj način pratimo Vaše navike, te bilježimo informacije poput Vaše lokacije, informacije o Vašem pregledniku i sl.

5. KOLIKO DUGO ZADRŽAVAMO VAŠE PODATKE?

Prilikom registracije na našu web stranicu ili prilikom kupovine u svojstvu gosta, pristajete na činjenicu da će se određeno vrijeme Vaši lični podaci nalaziti na našem serveru, isključivo radi olakšavanja pružanja naših usluga ili prodaje naše robe putem naše online trgovine (npr. informacije vezane za dostavu).

6. DA LI IMATE PRAVO UKLONITI VAŠE PODATKE?

Naravno, u svakom momentu možete obrisati Vaš korisniči nalog ili zatražiti od naše podrške da to učini za Vas. Ukoliko je u Vašem nalogu aktivna narudžba, dužni ste pričekati da se narudžba procesuira. Nakon uspješnog procesa naručivanja, možemo za Vas ukloniti osjetljive podatke.